Správná Disciplína a systém!

Tento článek se bude týkat správného systému a disciplíny, kterou budete potřebovat pokud se chcete stát ziskovým sázkařem! Tyhle věci jsou nejdůležitějším prvkem v kurzovém sázení!

Správný systém

Jako první by jste si měli uvědomit, že ať je tip jakýkoliv, je v něj jakákoliv důvěra ostatních a jakýkoliv kurz, tak je to stále jen jeden tip, který nemusí vyjít. Sázení je sice především zábava, ale zároveň i investice vaších peněz a proto si musíte uvědomit, že pokud nebudete mít svůj určitej systém sázení se svými penězi, tak nikdy nebudete ziskovým sázkařem. Hlavním a nejdůležitějším pojmem v takovém správném systému je Bankroll.

Váš bankroll

Pokud chcete být správný ziskový sázkař v první řadě si musíte zvolit nějaký svůj určitý bankroll. Bankroll slouží k tomu aby jste při neziskovém období, kdy se nedaří neskončily na mizině. Váš Bankroll hlavně musí být souhrn peněz, který nepotřebujete, musí to být odložené peníze, které si našetříte bokem pro investici do sázení. I my než jsme založily tenhle projekt, jsme museli pár měsíců odkládat peníze bokem, aby jsme si vůbec mohli tenhle projekt založit a měli z čeho vsázet, jinak by mohli přijít 2 ztrátové měsíce a naše sázkové poradenství by skončilo.

Jak správně zacházet s bankrollem

Ohledně bankrollu je mnoho rad, kterých je plný internet a můžete najít mnoho informací, my se vám tu pokusíme stručně shrnout 2 hlavní pravidla bez kterých ziskový sázkař nebudete!

1) Hlavní pravidlo je nevsázet moc procent ze svého bankrollu. My sázíme na každý tip 5% bankrollu, což se dá říct, že je takový maximum jaký by jste měli vsázet, i to není zrovna málo při větším obnosu peněz, takže je lepší zvolit menší sázku například 2 - 3% bankrollu na vsázku a být trpělivý a úspěch se určitě časem dostaví.

2) Druhé hlavní pravidlo je taky nesmírně důležité a to nezvyšovat sázky, když se nedaří. Tohle je hlavní problém u většiny sázkařů a to ve dvou případech. V prvním, že se začne sázkařovy dařit a je netrpělivý a chce více peněz, tak začne dávat větší sumy, ale ono se najednou přestane dařit, pár nešťastných zápasů a budete na nule. A v druhém případě, když chcete dohnat ztráty. Začne se vám dařit sázíte dál a dál a najednou příjde smolné období a vám se nelíbí, že se váš bankroll zmenšuje, tak zvýšíte částky aby jste ho rychle nahnali zpět a ono smolné období pokračuje a jste na nule.

Aby jsme to ještě jednou stručně shrnuly. Jestli chcete být ziskový sázkař, co si chce sázením opravdu vydělat, tak si musíte sehnat určitý bankroll z kterého budete vsázet 1-5% na jednu vsázku a tenhle systém si držet a být trpělivý.